قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جهانگیری: تشدید نظارت بر بازار برای جلوگیری از گرانفروشی ضروری است

معاون اول رئیس جمهور گفت: اعضای ستاد تنظیم بازار تا آخرین لحظه مسئولیت، نظارت جدی بر بازار داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 09
کد خبر: ۹۱۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه کارگروه تنظیم بازار و کالا‌های اساسی که ظهر امروز(چهارشنبه) به ریاست وی برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تشدید نظارت‌ها در بازار و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، از سازمان تعزیرات و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواست نظارت و حضور خود را در بازار افزایش دهند و با گرانفروشی برخورد کنند.

 

وی همچنین از اعضای ستاد تنظیم بازار و دستگاه‌های ذیربط خواست تا آخرین لحظه مسئولیت خود، همانند گذشته نظارت جدی بر بازار داشته باشند و مدیریت تامین و توزیع کالا را با جدیت انجام دهند تا آسیب و فشار مضاعفی بر مردم وارد نشود.

 

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به گزارش‌های بانک مرکزی و وزارتخانه‌های صمت و جهادکشاورزی در خصوص تخصیص ارز و تامین کالاهای اساسی، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای واردات کالاهای اساسی متناسب با نیازهای کشور تاکید کرد و افزود: لازم است وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی با نیازسنجی دقیق، میزان تخصیص ارز برای ثبت سفارش کالاهای اساسی را متناسب با نیازهای کشور تعیین و به بانک مرکزی اعلام کنند تا شاهد انباشت در برخی کالاها و کمبود در برخی دیگر از کالاهای اساسی نباشیم.

 

جهانگیری داشتن اطلاعات و آمار دقیق از موجودی کالاهای اساسی در انبارها را از مهمترین نیازهای دولت برای مدیریت بازار و تصمیم‌گیری برشمرد و از وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی خواست آمار موجودی انبارهای کالاهای اساسی را با حساسیت و دقت رصد کنند تا دولت بتواند در زمان لازم تصمیمات مقتضی را اتخاذ کند.

 

وی همچنین از گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز خواست تمام اطلاعات مرتبط با ترخیص کالاهای اساسی را بی‌کم‌ و کاست و به‌موقع در سامانه جامع تجارت ثبت کند تا دستگاه‌های متولی تولید و تنظیم بازار بتوانند با اتکاء بر اطلاعات این سامانه برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری کنند.

 

معاون اول رئیس‌جمهور ضرورت نظارت مستمر بر روند تولید و توزیع مرغ در بازار را نیز مورد تاکید قرار داد و با یادآوری کمبود و گرانفروشی مرغ در ایام پایانی سال 1399، گفت: لازم است ستاد مستقر در وزارت جهاد کشاورزی که برای تامین و توزیع مرغ تشکیل شده بود همچنان و به صورت مستمر به فعالیت خود ادامه دهد تا شاهد تکرار کمبود مرغ در کشور نباشیم.

 

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، قائم مقام بانک مرکزی، رییس سازمان تعزیرات حکومتی، رییس سازمان غذا و دارو و رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت تامین و قیمت کالاهای اساسی در بازار ارائه شد.

 

در این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین وضعیت موجودی و نیازهای ارزی برای تامین کالاهای اساسی، مقرر شد گمرک جمهوری اسلامی با تقویت فناوری و سامانه‌های خود، اطلاعات دقیق و بروز ترخیص کالاهای اساسی را در سامانه جامع تجارت ثبت کند.

 

همچنین مقرر شد وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی جلسه‌ای برای تعیین نیازهای ارزی برای هر یک از کالاهای اساسی برگزار کنند تا ثبت سفارش برای واردات هر کالا متناسب با نیازهای کشور انجام شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر